Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, October 05, 2008

Review: Senario the Movie Ep 1

Hurm... Tadi kuar tgk wayang kat jitra (tue je la yg paling best selain kat sp), tgk Senario the Movie Ep 1. Lawak mmg lawak, not bad. Sebab lawak diorang bukan lawak basi. Jln cerita senang nak paham. Tak macam setgh cerita, jalan cerita 1 pun tak paham. Ingat minggu depan nak keluar lg sekali. Nak tgk Eagle Eye lak. Td pun sebab ikut kawan, tue pasal lar tgk Senario.

No comments: