Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Friday, November 28, 2008

Tagged Lagi.. Huhu...

1. Apakah pandangan pertama orang bile tengok anda?
> sombong.. [sebab ak xske snyum n mke org ckp mke garang..]

2. Apakah yang anda lakukan 1 jam lepas?
> lepask blik mmbr ak.. penat bru balik dr jln2 kat luar..

3. Bilakah kali terakhir anda basuh kereta?
> kete?? ap tue?? sowie.. xde lesen lg.. hehehe...

4. Mana yang lebih penting dalam hidup anda, KAWAN @ KEKASIH @ SUAMI? (Pilih 1 je)
> satu pilihan yg ssh.. so.. ak tru jwpn abg hyuuga.. semua.. hehehe....

5. Alasan anda bagi jawapan no 4..
> tanpa kawan, kter kesunyian.. tanpa kekasih, kter mncari2.. tanpa keluarga [suami lar], kter kehilangan..

6. Sikap pasangan anda yang paling best?
> pasangan?? ap tue?? maaf la.. sbb ak masih lg single dan mencari... hehehe...

7. Sikap pasangan anda yang paling tak best?
> xtau... ak xske laki kuar merokok!!!!! baik bg ak duit tue buat shopping...

8. Apakah sikap paling buruk anda bila memandu kereta?
> xde lesen... so xleh jwb...

9. Apakah yang berada dalam kotak fikiran anda sekarang?
> mcm mne nk cover bajet yg dh lari nie.. n nk tdo!!!!

10. Adakah anda merindui bekas kekasih?
> ap yg pernah berlaku, biarkan berlalu.. ap yg tgl hnye kenangan, sesuatu yg harus dikenang.. setiap insan yg pernah disygi, akn terus disygi.. tp hnye sebagai mereka yg pernah hadir sebagai persinggahan...

11. Kenalan yang akan di"TAG"..
spe ek?? hurm...
> Abg Am
> Abg Ju
> Abg Lan
> Kak Mar

No comments: