Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Saturday, December 27, 2008

Kepenatan Melampau

Hurm.. Rsenye dh lme ak xupdate blog. Sorry la yer, ak bz sket. Still ad bnde lg nk kne kmas. Ak bertolak dr KL on Christmas Day, 25.12. Hurm.. Hri yg amat memenatkan sbb nye, sehri sebelum tue [Rbu, 24.12] ak kuar ngan mama ke Sogo. Sempat la ak membeli 2seluar n 1beg kat UO. Huhu.. Mmg best. Mlm tu ak kuar ngan makan ngan mama, papa, Abg Azmi n Kak Farah. Abg Azmi ngan Kak Farah kje 1ofis ngan mama dlu n dh kawin pun. So mama ajk diorang makan sekali ngan kitorg. Tmptnya?? Kat Arena Seafood, Langat. Mmg sedap sgt2. Hehehe..

Malam tue, disbbkan ak xkemas ap2 lg nk blik ke UUM, ak kelam kabut la nk mengemas. Smbil tue ak smpt YM ngan mmbr ak yg duk kat US. Hehehe.. Disbbkan itu jugak lah ak xtdo 1mlm. Mmg memenatkan. Sepjg perjalanan ak ke Taiping, ak hnya tdo di dalam kereta. Utk cover balik tdo ak yg ak terlepas. Hehehe.. Smpi umah sedara ak, ak punggah barang dalam kereta sbb kitorg nk ke Tesce Taiping utk beli brg2 ak. Huhu.. Mlm tu ak terus tdo. Mmg lena sbb ak dh terlalu penat. Hehehe..

Pg 26 ak dh gerak ke UUM. Kitorg xberhenti mana2 sbb ak xrse nk makan. Dr Taiping kitorg terus ke UUM. Nsib baik blik dan rumate ak xbertukar. Hehe.. mmg seronok sbb kitorg kekal mcm sem1. Hehe.. Lepas siap letak brg dalam blik, ak kuar ngan mama, papa n adeq ak nk g mkn. Cadangnya kitorang nk mkn kat satu restoran yg famous kat Perlis iaitu Warung Pokok Sawa. Tp malangnya restoran tue ttp.. So kitorang terus ke Beseri n singgah makan dekat 1kedai bersebelahan dgn Shell. Lepas makan, kitorg menuju ke Wang Kelian.

Perjalanan ke wang kelian mmg mencabar. Tiba di 1simpang, kitorang akan menongkah bukit dan menuruni bukit dalam keadaan jalan yg bengkang bengkok dan tiada jalan lurus sejauh 5KM. Mmg mencabar n menyeronokkan. Hehehe.. Tp kitorg kat Wang Kelian tak lama, sbb tak ada yg menyeronokkan di sana. So kitorg meneruskan perjalanan ke Padang Besar. Kat Padang Besar, ak xbli ap sgt pun. Just ak beli 1beg [beg lagi], 3set kerongsang n sepssg selipar. Hehehehe... Lepas tu ak pn pulang ke UUM semula. Hehe..

So kesimpulannya, ak mmg xda mse nk update blog. Hehehe.. Hri ne bru la ad mse. Td ptg ak ad ko-k kat DKH 1/1. Ak dpt Sains Sukan. Mmg pilihan pertama. Hehehe... Rumate ak bru je smpi pkul 7 td. Welcome back my rumate. Hehehe... Gmbr ak post nnt. Klu ak rjin la.. Hehehe..

No comments: