Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Friday, December 19, 2008

Shopping Lagi???

Baseball neck T-shirt

Round neck body fit T-shirt

Nie la bju2 yg Abg Hyuuga nk

Semlm tbe2 je Abg Hyuuga minx tlg blikan bju kat Topman. Hurm.. Nsb baik la ak mmg rancang nk ke BB, so ap salahnya ak tlg blikan die bju tue. Mle2 ingatkan nak 1, tp ble die dpt tau bli 2helai dpt diskaun 20%, dia minxkan ak bli 2helai trus. Klu ak sorang mmg la xkesah, tp ak ngan mmbr. Haha.. Lme gle kot on da phone dgn die nk pilih bju punya pasal. Haha.. Smpikan promoter kat butik tu dh naik bosan n mmbr ak pn dh naik bengang. Hehehehe... Last sekali, ak amik sehelai round neck body fit warna putih n sehelai baseball neck warna hitam tuk die. Hahaha.. Kalau abg xske, jgn mara tau. Sbb abg yg plih. Heheheheh.. Then ble sgh Sg Wang, ak teringat lak kasut yg ak berkenan tue. Takut nnt ak kempunan, so ak beli gak la kasut tue. Hehehe...

Nie la kasut yg ak berkenan sgt tu. Specialnye heel nie, die ad snap. Jarang sgt heel mcm nie ad snap. Huhu...

Nota kaki : Abg Hyuuga, Lynne nak Big Mac Large sebagai upah. Huahahahahahaha.... (gelak jahat)

No comments: