Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, January 19, 2009

2008 Cute's Blogger Award + Tagged Dari Abg Lanz

Huhu.. 1st time kot ak dpt tag mcm nie. Hehehe.. Well, ak dpt award merangkum tag nie dari abg lanz, seorang senior ak sewaktu di Kolej Matrikulasi Perlis [die bacth ke bpe ak xingat. Huawawawa...], n aku xpernah sekali pun jumpa dia sejak kenal dalam Portal Komuniti KMP. Die nie antara yang terawal aku link dlm blog aku.

10 perkara tentang aku...
  1. seorang yang terlalu sukakan coklat!!!
  2. seorang yang gemarkan warna biru!!
  3. senang menyakiti hati orang dengan kejujuran [teruk sgt ke?? honesty is the best policy]
  4. mudah terasa n merajuk dengan orang tersayang
  5. seorang yang kental dan berani menerima cabaran
  6. fokus dalam melakukan sesuatu yang diminati
  7. minat bersukan tapi kuat makan jugak
  8. ikut kata kawan, badan aku mantap [fact or not, im not sure. u judge by urself]
  9. manja sangat2 dengan mereka yang rapat
  10. mudah menerima dalam segala hal walaupun dikutuk dan hanya memendam segalanya

mereka yang bakal menerima award @ tag ini adalah...
abg hyuuga, mimie, roslinda, abg am, kak mar, n sesape je la..
sowie, xde link yg byk la.. hehe..

rules tok yg dpt award :

  1. copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
  2. link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
  3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
  4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
  5. jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

No comments: