Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Tuesday, March 24, 2009

Berikan Aku Masa...

Ak xde bnde nak post sbnrnya. So, ak nk merepek pasal pergaduhan yg berlaku ptg td.

Petang td, ak gaduh dgn dia. Ak betul2 terasa dipermainkan bila dia buat ak mcm nie. Dgn tanpa sebarang alasan, dia tukar password emel sekaligus ym dia. Kenapa? Ap yang dia cuba utk sorokkan dari ak? Tolonglah, kalau dah ada perempuan lain, bgtau je la. Hari tue masa ak bkk ym dia, tbe2 dpt msg dr some1. Semoga berjumpa lagi? WTF!!! (ak mencarut??? hahaha... lantaklah!!!) Dia ad jumpa perempuan lain belakang ak ke? Kalau btul, jd anak jantan la. Bgtau je la perkara yg betul. Ak xmarah pn, n siapa ak utk marah kan dia??? Tekanan betul dia buat ak macam nie!!!

Bila ak tnye, spe dak tue, ckp dah lupa. Sedangkan tahun lepas masih lagi berbalas emel. Plz!!!!! Im not dat stupid u can cheat!!! Tp knpe ak masih setia bersme dia, sedangkan ini bukan kali pertama dia menpu???? Mmbr2 kte ak bodo sbb still setia pd lelaki yg xreti memahami, sedangkan ak cuma nmpk syg ak pd dia. Ak btul2 bengang ptg td. Dan xsemena2 die pjuk ak tanpa sedar. Segalanya yg ak nk dgr dari dia sblm nie, segalanya ak dgr ptg td.

Jika benar ap yg dia katakan, tlg jgn kecewakan hati ak lg. Sebulan!! Sebulan ak menderita kerana dia, sebulan aku diserang migrain yg tidak berapa teruk kerana dia, sebulan ak hilang arah kerana dia, tak cukup lg ke?? Ak dh nk final, tlg lah bg ak masa utk ak tenangkan fikiran!! Berikan masa utk ak dan kau bersendirian, so kita blh fikirkan ap yg berlaku. Dia meminta utk ak tak tunjuk yg ak sygkan dia. Kalau betul ap yg dia pinta, dia akan dapat. Ak tak nak ungkap kata2 sayang dan rindu lagi. Cukuplah segalanya yg pernah ak ungkap sblm ni. Lepas nie, tiada lagi kata2 sedemikian utk dirinya.

No comments: