Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, March 26, 2009

Percintaan Tiga Segi Yang Tidak Benar!!!

Ak xske W sbb ak ske T tp T layan W??? Hahahaha... Biar betul bnde nie... Ak bru tahu pasal hal nie semlm. Yupe, semlm.

Ak dh agak dr mle yg ak akn kne mark dgn dak2 batch ak, cuz of wut said during orientation day in UUM. Hehehe.. To all 1sem simedarbians, sowie yea.. Hehehe...  Cter nye, ak ad la ske kat sorang senior nie. Tp bukan ske yg minat, atau ske yg nk bercnta tau. Ak ske die sbb ak ske tgk charisma yg ad dlm dri dia. Dia seorg yg ad byk persamaan dgn ak. So ak ske sbb tua je la.

Ak xnafikan k. Klu ak tgh mkn kat cafe, klu ak rse tbe2 je nk pndg tempat lain, n there he is. Walaupun ak xtau die ad kat situ, tp ak rse cm ad instinct tuk pndg tmpt lain. Bknnya ak mencari apkah dia berad di cafe. So, bnde tue seolah2 xdjangkakan k.

Hehehe... Kdg2 ble ak pndg die, ak mcm ternmpk dri ak dlm dia. Dia nie, kalau nak ak describe blh je. Sng sgt lah nk describe die. Hehehe...

Seorang yang tegas, tapi lembut. Pendengar dan penasihat yang baik. Degil, selalu mengikut kata hati kalau apa yang difikirkan itu betul. Seorang pembimbing dan ketua yang bagus. Pandai dalam berdebat dan berpidato. Tapi ikut kesesuaian masa.

Well, tue la serba sedikit ttg dia. Benda tue semua ak nmpk dlm dri ak. Sbb tue ak leh nmpk dlm dri dia. Hehehe...

Ad lg sorang senior ak. Ak anggap dia mcm abg ak. Seorg yg benar2 menjg ak di sini. Mmbr ak ckp semlm, ble dorang keluar, apakah ak akn menjadi lg teruk dr sekarang? Sbbnya, dh xde spe nk jg ak kat sni. Yupe, both of them sem terakhir di sini. Uwa... Ak pasti akn merindui mereka berdua.

2 comments:

princess hearty said...

ap ko merepek ni mambang??

Lynne-chan said...

hehehe.. mmbr ak cter psl cter sem1.. tue pasal ak taruk post nie.. diorang kte ak xske sorang dak pmpn nie sbb senior yg ak ske tue lbey lyn dak pmpn nie dr ak.. hahaha... plik2... xlgsg k. ak xske dak pmpn tue sbb die gedik!!!