Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, April 05, 2009

Kekeliruan Dalam Perhubungan

Sekali lagi ak menitiskan air mata bila dia mengucapkan sayang. Bukan ak nk menidakkan yg ak pn sygkan die, tp knpe setelah mcm2 yg berlaku, bru kni dia berani utk mengucapkan sayang??

Abg: memang betul la orang kata ......
Abg: waktu di depan mata tak dihargai
Abg: bila dah berjauhan dikenang-kenang dan dirindui


Susah utk dia bersikap begini. Ap yg berlaku seblum nie buat ak sedey sgt. Die seolah2 mempermainkan perasaan ak, tp ble ak mle utk belajar melpekan syg tue, knpe pd saat tue jugak die mle utk belajar menunjukkan yg die sygkan ak???

Abg: lynn kena ingat satu je
Abg: orang yang abg paling sayang adalah ibu bapa abg
Abg: kedua adik beradik abg 
Abg: dan yang ketiga adalah lynn


Ak sedey sgt ble dpt tahu yg hubungan kitog dtentang. Hanya alasan ak budak bandar. OMG... Tlg lah, bukan semua budak bandar tue jahat tau!!! Biarpun ak sndri xmampu utk mengaku ak nie baik. 

Abg: abg sayangkan lynn
Abg: abg tak pernah terlintas untuk cari yang lain kerana bagi abg lynn ada yang sempurna pernah abg miliki
Abg: abg sayangkan lynn
Abg: abg dengan dia hanyalah kawan
Abg: tak lebih dari itu
Abg: abg tak mampu untuk sayangkan perempuan lain macam abg sayang kan lynn


Apkh benar yg dikatakn? Sedangkan hubungan kami tdk direstui. Apkh benar segala yg dikatakan? Ak hnye mampu utk berfikir, mencari jawapan. Tp ak takut, andai takdir memisahkan kami, apkh ak akn dpt berdri semula, kerna ak pasti dengan kehilangan dia, ak akn jatuh tersungkur menyembah bumi. Ya, ak benar2 sayangkan dia.
AKU AMAT MENYAYANGI DIA.


2 comments:

HANA said...

adeh.. syahdunya cik lyn... kuatkan semangat.. org bndr tak semuanya jahat dan orang desa taksemuanya baik..
semoga terus tabah
kuatkan semangat k
;p ;p

Lynne-chan said...

huhu..
tq ye cik hana..
tgh menabahkan diri utk berfikiran positif..
yg pasti final hmpir menjelma...