Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, April 12, 2009

Malam Yang Menggembirakan

Huhuhu... Hari yg menyeronokkan. Rasa klu blh biarlah die berhenti seketika. Hehehe... Ak sbnrnya baru je balik dr jumpa abg. Hehehe....

Dia baru balik dr Kelantan. Ad kursus di sana. Rpe nye, lepas jmpe ak hri jumaat lepas, die terus ke Kelantan. Hehehe... Dah la ak kne tgu die sejam kot. Mmg bengang gler. Pastu die janji nk blikn ak teddy bear. Masuk2 kete, xde lgsg kelibat bear dlm kete tue. Ak dh mcm marah gler ar. Dh la g Kelantan xgtau. Dan2 bear yg dijanjikan die xbli. Geram!!!

Ak wat mke tau. sgt2. Bgg gler ar. Pastu die ajk ak g mkn. Kitorg mkn kat somewhere yg nice. Huhu... Borak2, then die anta ak blik. Ye la, die pn penat. Bsk pn die kje kan. 

Smpi je kat hostel ak, die suh masuk seat belakang. Ak mcm, asal lak?? Dah ar ko wat ak marah, dan2 nak suh ak duk seat blkg. Sengal!!!! Pastu, die suh ak bkk seat tue. Ak mcm???? Asal lak. Die kte bkk je la. Ak yg tgh marah nie, bkk je la. Guess what???

Ada TEDDY BEAR dlm but kete.

Ak seronok sgt2. Hehehehe..... Ak kiss pipi die, n ak xptus2 say tq.

Die kte, 'kan abg dah janji nak beli untuk lynn, so abg mesti beli'

Abg, tq a lot!!! Lynne ske sgt ngan bear nie. Tq abg. Lynne syg abg sangat!!!

p/s:gmbr nnt ak upload lain ek.

No comments: