Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, April 27, 2009

Recently Watched

Ap prsn korang, ble tbe2 korang dpt penyata kad pd hjung bulan, menyatakan bahawa korang telah berbelanja sebanyak USD$900?? Bagaimana pula jika itu merupakan 1 drpd 12kad kredit yg korang miliki? Mcm mne pulak kalau korang total up evry card statements yg korang dpt, n korang discover yg hutang korang sbyk USD$16k++??? Ap yg akan korang buat?

Cuba mendptkan kerja idaman di sebuah mjlh fesyen terkemuka? Tp end up korang dpt kje kt 1mjlh finance in da same publisher company? Sbb nya, kje 0 kat mjlh fesyen tue dh diisi oleh someone yg korang xske? Mcm mne pulak, klu korang jtuh hti dgn boss @ editor kt tmpt kje korang? Dpt pulak tahu yg boss korang tue pg company ball dgn gurls yg korang xske? Hurm....

Lepas tue kan, korang gado pulak dgn besfren korang sbb pakaian pengapit? Korang ad 2option, plih bju utk ke talk show atau plih bju ke mjls perkhwinan besfren korang? Ap yg korang akn buat, sbb korang dh hlg kje, korang dh hlg kwn, korang hlg semua yg korang prnh bli? Dpt rse x skit nye hti korang kcewa sebegitu???

Poster movie..

Cover bku

Ceritanya, semlm ak g jitra. Ingatkan nk tgk cter Bohsia. Tp ble smpi2, mmg la cter bohsia ad. But at da same time, ad plak cter Confessions of a Shopaholic. Hati k dh berbelah bagi, nk tgk bohsia ke shopaholic. Pk pnye pk, ak amik keputusan nk tgk shopaholic. Hehehe..

Ap yg ak tnye korang kat sblh ats tue, adlh antara konflik yang si Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) nie rse. Mmg btul mslh. Rebecca @ Bex nie kaki shopping. Sgt2 ske spending sbb die nie addict into fashion. Well, mostly gurls mmg mcm tue. Hehehe...

Film nie sbnrnya diolah dr sebuah novel karya Sophia Kinsella, seorg bestseller write die US. Sebuah novel yg menarik, sbb ak dh bce. Tp ble kuar filem, ak rse xcited. Nk tgk mcm mne si Bex in da real life. Hehehe...

Nk tau end die? Korang p la tgk sndri. Heheh... Cter nie dh lme kuar, tp memandangkn kat jitra bru kuar, sbb tue ak bru tgk. Mmg seronok. Hehehe... Ske2. Lps nie, tgu mmbr ak hbs ppr besok, nk tgk bohsia pulak. Huhu...

Next story. Sbrnye flim nie ak dh tgk lme. Tp xde kesempatan nk post. Ak tgk a day b4 my bday. Hehehe...


Ak xtau la nk cter cm ne. Sbb dh agak lme tgk cter nie. Tp cter nie mmg best. Hehehe.. Ak dh post psl ak tgk cter nie. TP xsempat nk buat review kn? Hehe... So review die ak byat sekali dgn movie shopaholic. Huhu... Menarik. Ak ske 2-2 movie nie. Nk tgk lg!!!

No comments: