Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Saturday, July 25, 2009

Kecelaruan + Kerinduan

Hmpir sebln ak di uum, menempuh kehidupan sbg seorang pljr utk sem ke3. Hurm.. Ak semkin bosan di sini. Xpasti ap yg akn ak lalui. Ak seronok dgn kwn2, dgn mereka yg ak sygi. tp ntah knpe, ak smkin kehlgan mereka yg rapat dgn ak.

Ak rndukan gelak tawa yg die pernah berikan suatu ketika dulu. Ak xpinta utk dberikan tiap mse, nmun biarlah snyuman tue sentiasa mekar di wajah nya. Hurm.... Rse nye hmpir semgu ak xjmpe die. Rndu sgt pd bingitan suaranya, namun ak akui. Kami ber2 terlalu sbuk dgn aktiviti sndri. Dia semkin m'jd org pntg dlm dunia dia, tapi ak? Masih seperti dlu.

Bukan niat utk ak iri hati, tp ak punya sikap ak sndri yg ak xingini m'jd suatu bualan. Ckuplah 2sem yg lepas ak bermasam mke dgn mereka2 yg ak xingin lgsg berjmpe. Huhuhuu..... Cerita yg tlh lepas, xingin lg ak ingati.

Hurm.... Ak rndu sgt dgn die. Insan yg pernah membuatkan hati ak b'celaru. Dgr cerita dr teman rapat, die semkin bhgia dgn insan yg die plih. Salah paham antara ak dgn die, semkin m'bsrkan jurang yg sedia ad. Ak sndri xpasti, apkh ak mmpu utk b'semuka dgn dia andai kte takdir menemukan kami. Ye, kami pasti akn b'semuka lg. Bkn sekali 2, tp byk kali.

Hurm... Adeq, ap khbr die kat sne ek?? Die bgtau ak, die tgh dmm. Xtau la dmm die tu dh elok ke blum. Ak smpt msg kat die, jgn lpe mam ubat. Hope die sehat cpt. Rsau? Msti la rsau. Die kan seorg shbt yg baik, malah selalu jd tmpt ak mengadu nasib. Hehehe...

Xsbr nk tgu ke penang. Cuti mid sem bln 8 nnt, ak ke penang, utk join 1projek bwh dpp ak. Hehehehe.... Njoy buat sementara waktu kot. Huhuh... Dr penang bru ak akn blk ke kl. Yeyeye.... Ak nk jmpe mereka2 yg istimewa di hti ak. Oshin, adeq, abg lan. Rndu sgt pd dorang. Pd K?? Ntah la, Biarlah mse yg akn menentukan perhubungan kami.


No comments: