Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, August 10, 2009

Sial + Bodoh + Celaka

Mcm sial. Korang ingat korang spe nk pkse2 org msuk team? Jgn jd bodo ar. Klu setkt nk anta wakil, baik xpyh la. Jgn jd bodo boleh x!!!!!!!!!

Korang ingat korang org atas, blh je pkse org nak anta wakil. Ingat ar sket, ak bkn mainan korang la. Ingat korang spe???

Knpe ak marah?? Sbb org COB kat UUM yg bodo mcm sial. Cmpur skali ngan jmpdpp ak yg sial. Sory ar klu korang terse. Tp ini blog ak, ske ak ar ak nk tlis ap. Korang nk wat sukan, buat la ats dasar kesukanan. Ini x, rancang last minute nk wat sukan antara dpp, last minute bru nk bgtau kitorg. Lps tue main pkse2 org suh main.

Ak xske ar mcm nie. Ingat korang tue spe?? Dh bsr sgt ke nk pkse2 org? Exco sukan ak pn 1hal, mentang2 ar ak pnh main, korang nk pkse2 join. Ak pnye ske ar nk main ke x. Ak xckp ak pndi main, ak nie terer sgt nk main, tp ak main ats dsr minat n kesukanan. Bkn paksaan la bodo!!!!!!

Klu korang setkt nk ckup syarat anta wakil so RM1000 yg ditolak dr akaun dpp tue berbaloi, jgn jd bodo blh x???? Xberbaloi adlh bodo!!! Ak mmg geram sgt dgn korang2 sme. Ingat ak ske sgt ke korang buat mcm nie?? Ak bukan brg mainan la tuk korang buat mcm tue. SIAL BODOH CILAKA mmg sesuai tuk korang. Biar ar korang nk mara ke apa ke. Ini blog ak, ak pnye ske ar ak nk tlis ap.

Buat korang2 yg rse korang tue bgus sgt, g mampus ar. Korang kan org bsr kat dpp, so korang ad hak ar nk buat ap yg korang ske kan. Tp jgn msuk cmpur dlm hal ak blh x??

SIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ak xske. Ak xske. Ak xske. Dh ar amik mse yg ak ad. Ak bnci korang sme!!!!!!!!! Ak bukan badut la!!!!!

lots of love,
[Miss Eriqa]

4 comments:

SCREET METODE said...

It's very nice and Thanks for your ncie blog I like to read content of your blog SUCESS FOR YOUR LIFE

TAKE CARE AND HAVE NICE DAY

[z@ck] said...

hoh..
sabar2..
ku juga x ska dipaksa..
=(

[Miss Eriqa] said...

2 screet method..
tq sbb drop by n njoy reading at my blog..
tq 4 ur support...

[Miss Eriqa] said...

mslh nye zack..
kcu privacy hdup org tau..
die ingat die 2 spe nk buat keputusan tuk org lain...
bnci kn ble kne pkse??