Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, August 19, 2009

Tak Suka Makan Ubat

Semalam kn ak ad wat post yg pasal ak dmm kan? Well, pg td bgun kepala dah berpinor dh ha. Klu korang nk tau, akk mmg xleh dmm atau skit ap2. Ak batuk leh jd dmm, ak selesema leh jadi batuk. Klu Dh dmm, mcm2 skit leh kne. Tue psal ak xske sgt dmm. Hehe...

Well, xde spe ske dmm kan? Tp kter kne ingat. Allah xkan bg kter skit klu die rse kter xmmpu nk tanggung. Huhu.. Ok, td ak g klinik. Jmpe doktor yg mmg dah bese ak jmpe. Dr kecik asyik jmpe doc yg sme je. Huhu.. Ak tgk rekod kat kad ak. Amik ko, last ak kne dmm 2007. Huhu... Eh2, rse nye mtrx dlu pn ak ad dmm gak. Rse nye 2008 kot. Ntah la, ak pn xingat.

Ak kne caj rm30. Tue normal la bg ak. Sbb ak mmg ak dpt byk ubat. Adq ak pergi klinik pn xdpt byk mcm tue. Ak dpt ubat ap? Ubat batuk, antibiotik, ubat selesema n ubat dmm of cuz. Doc kter kat ak, ubt dmm tue kuat, so leh buat tuk dmm n skit kepala. Ubat batuk n selesema tue mengantukkn mata. Jawabnye ak tdo je la nnt. Skit la kepala ak asyik tido je.

Nk post kat blog, rse mcm xde pape nk tulis. Org tgh skit, xde idea la nk tlis. Idea pn ilek pocik. Xde. Huhu...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: