Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Friday, September 18, 2009

Akhirnya

Ak smpi kat kl dr uum td pkul 7ptg. Grak dr uni inn pkul 1015. Knpe lme sgt?? Jln yg licin akibat keadaan hujan yg trun sjk ptg. Then kat sp td ad accident. Ak xtau details, tp ap yg ak dgr, treler hempap kereta n terbakar. Pkul bpe ak xtau. Tp waktu ak smpi kat grun around 12something, still sesak. Huhu...

Smpi kl dgn keadaan yg gelap. Sgt ok sbb hjn lebat gle. Mama amik ak kat dpn pdurya. Then, buka dlm kete je sbb otw nk blk umah. Tp masing2 melencong ke Jusco Maluri. Buat ap? Hehehe.. Shopping.

Ak bli inner n jeans 2helai. Both goggles?? Sbb ak menyukai brand nie. Skung ak ad 3jeans goggles n 1bju. Huhu... Bakal mengumpul lg brgan dr brand ini.

Tuk rye thun nie, ak xtau nk wat pe. Rye pertme papa kje. Huhu... Td dlm kete, mama bgtau bsk die bakal sebok sbb nk masak tuk open house yg akan diadakan di balai tmpt papa ak kje. Nk buat mcm mne, mcm nie la keadaan family polis bekje. Huhu...

So, bsk ak bakal sebok dgn aktiviti mengemas umah. Myb ak akn online mlm. Huhu...

Bsk ak update lain yea..

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: