Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, September 13, 2009

Bekas Kekasih Gelap

Spe jejaka macho nie? Adkh die abg syg ak? Totally nope. Nie lah jep, 2nd guy yg buat ak fall in love.

Mohd Fadzly Mohd Yadzir, 20thun, asal dr seremban, n9. Ak knl die sbb kitorg 1clas tutor mse kat mtrx. Tp xsmpi sebln, die keluar n smbung foundation kat uniten bangi. Die amik kos ap, ak xingat. Smthng mecha kot. Klu xslh. Lve story ak dgn dia?

Ntah la. actually kitorg xde luv story pn. Tp hbgn kitorg yg rapat membuatkan ak btul2 terse dgn kehilangan die. Sbb ap pn ak xtau. Huhu...

Owh yea, die nie skung kapel ngan dak kuliah die sndri. Ein nme pndk, azreen kot nme pjg die. Pjg lg ak xtau. Hehehe...

Terlalu byk memori yg ak pernah lalui dgn die nie. Tp die lah 1st guy yg bwk ak keluar smpi tgh mlm. Huhu.. Bsing mak angkat ak tyme 2. Sbb papa xkasik sgt ank2 angkat die yg pompuan balik lewat mlm.

Mse ak smpi kat kl, jep amik ak. Anta p selayang, umah mama, mak angkat ak. Mse smpi 2, ex-boy ak yg pertme ad kat umah. Tgk dpn umah die, bkn main rmi lg org. Ak dh agak, msti ad kes. Cuak kot. Kebetulan papa ada umah. Aduyai, lg segan la ak. Hehehe.. Ak suh jep salam mama. Then die blah. Blk umah die.

Besoknya, 3hri straight ak kuar mlm dgn die. Kuar around pkul 2, smpi pkul 11, bwk ke 12. Lepak kdi mkn, tgk wyg, psing2 naik moto. Mmg best sgt. DIe bwk lc. Hjau hitam kot. Hehehe...

Mmg byk sgt kenangan ak dgn die. Terlalu byk hinggakan mse die bgtau die minat ein, ak ngs. Semahu2nya ak ngs tyme 2. Die mmg istimewa buat ak.

2cter 2thun lepas. Now, ak happy dgn abg. Cter cinta ak mmg complicated. Lg2 tyme ak dgn abg. Hahahaha... Bpe kali kot ak try nk cheat abg. Tp sentiasa xlepas. Even mse skung nie pn, ak ad gak rse2 nk cheat on him. Nk psg lain, tp ntah la. Xmampu plak ak nk cheat on him again n again. Ye la, byk kali kot ak buat perangai. Tp abg still sabar je n still syg kan ak.

Buat Jep,
Lynne mintak maaf andai ada kata-kata lynne menyakiti hati Jep, membuatkan Jep bersedih. Andai ada juga tingkah laku Lynne yang membuatkan Jep meluat, Lynne mintak maaf sgt2. Halalkan makan dan minum Lynne sepanjang kita berkawan. Sejujur2nya, perasaan Lynne pada Jep memang susah untuk dilupakan. Tapi, kini Lynne sedar, tak mungkin Lynne akan dapat memiliki Jep. Sekarang, Lynne bahagia dengan dia, insan yang mampu menyayangi Lynne dan membuatkan Lynne bahagia. Lynne juga dah mampu melupakan perasaan Lynne pada Jep. Time does heal the pain that you left for me. I really do appreciate what have do done for me. Thanks for everything.

Buat abg,
Terima kasih sebab sudi menerima lynn selepas apa yang lynn pernah lakukan dulu. Maafkan lynn untuk segala kesilapan lynn. Halalkan makan dan minum lynn sepanjang kita bersama. Abg, lynn hargai segala apa yang abg pernah lakukan pada lynn. Terima kasih untuk segalanya. Sayang abg selalu.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: