Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Friday, September 04, 2009

Exam Petang Tadi

Skung nk ckp psl paper tax td. Huhu..

Keseluruhannya, soklan tax td lebey kurang cm soklan tutor kitorg sblm nie. Tp disbbkn ak nie jnis malas nk buat tutor, so soklan td mcm memblurkan ak kjp. Ak buat la ap yg ak ingat. Dh ar bru nk stdy pg td. Huhu.. Mmg gle last minute nye bdk kan ak nie? Hahaha... Sjk ble ak jd mls pn ak xtau. Dlu, klu bab lthn calculation [ap2 sbjct la], lju je ak nk wat. skung nie rse cm malas je. Hahaha.. Mgkn sbb xpaham kot. Huhu...

Wuwuwuwu.. Ngantuk la wei. Lps nie ak nk kne edit 1blog tuk mmbr ak. Aduyai, asyik jd consultant nie, kne caj nie. Hahaha... Well, ak kne pakar dlu wat semua 2 bru leh caj org. Nie pn buat tgk ajaran org lain. Haha.. Sengal kan??

lots of love,
[Miss Eriqa]

2 comments:

little ain said...

nak edit blog aku ke?
haha :) bagos3..

[Miss Eriqa] said...

huhu..
bkn ke ak bru edit blog ko..
hehehe...
klu pasal blog permata 2..
nnt ak tlg ek..
ko buat je dlu ap yg ko nk..
list kn evrything..
nnt ak edit evrything..
but takes time yea..
idea bkn ad selalu..