Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, September 07, 2009

Kerinduan di Hati


Ak msh lg teringat, tarikh yang membuatkan hubungan ak dgn abg bermula. Lgsg xde dlm pkran, hubungan kitorg leh smpi ke tahap ini. Dlu ak xske sgt dgn abg. Sbb abg ske marah2. Hehe.. Tp kan, lps je tarikh 2, ak rse abg seorg kwn yg mudah di ajak berborak.

Skung nie, dh msuk 2thun hbgn ak dgn abg. Mmg xsangka lgsg akn cecah 2thun.

Dlm mse 2thun nie, abg terlalu baik dgn ak. Walaupn kdg2 abg ad gak ar buat ak skit ati dgn perangai die yg mcm bdk2, tp ak still sygkan abg. Klu nk ckp psl ak gado ngan abg, rse nye plg bsr pn bru skali. Time 2 mmg ak terse sgt2 dgn abg. Tp klu gado bese2, ad la dlm 3kali. Hehehe.. Xde la kerap mne pn kan ak gado ngan abg. Tp klu nk cter psl ak amik ati dgn sikap abg, 2 mmg byk kali. Sgt2 byk.

Tp biasanye, gado atau ak terse mcm mne pn, xkan belarutan. Abg xreti nk pjuk2 ak. Die sndri yg bgtau ak. Msg2 dh matang, so ble ak pk2 blk, knpe msti masam2 mke dgn die. Lg buat ak xsenang duduk ad la. Sbb 2 kitorg xgado lme2. Hehehe..

Skung nie, mmg ak bahagia dgn abg. Ak harap biarlah hbgn nie xde mslh lg. Saya masih sayang kan abg.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: