Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, September 30, 2009

Memori Indah Untuk Malam Ini

Hurm.. Aku memang tak sabar nak post tentang malam nie. Tapikan, entry2 kat blog aku nie, semuanya aku import masuk kat fb. Mesti 'dia' baca kan? Tapi, 'dia' baca ke? Ntah lah, aku pun tak tahu.

Siapa 'dia'? Hurm... Sebelum aku bercakap siapa dia, aku nak cerita pasal aku lepak dengan 'dia' n kawan dia 2orang kat ekspo konvo tadi. Aku keluar lepas maghrib, dalam pukul 830 n balik semula ke bilik pukul 1150. Boleh kata lama jugak la. Sebab aku kena patah balik ke bilik. Ingatkan purse aku tertinggal kat dataran, tapi rupa2nya aku tak bawak turun dari bilik pun. Hehehe...

So, sepatutnya aku gerak dgn 'dia', alep n sorang lagi mmbr dia, abg hadi *kot la, xngat la nme dia*, tapi sebab aku patah balik, so aku gerak ke tapak ekspo berseorangan. Huhu..

Sampai kat tapak ekspo, dorang dah lepak kat gerai makanan. Siap masing2 dah order pun. Tiba2 ada sorang lagi kawan 'dia' join kitorang, abg ajip. So, aku pun order la makanan. Sori la, gambar makanan takda. Sebab tak sempat nak snap gambar, aku dah ngap masuk mulut. Hehehe...

Lepas makan, alep kena balik dpp, sebab ada meeting kot. Ntah la, aku pun tak tau sangat. Pastu kitorang *aku, 'dia', abg hadi, n abg ajip* jalan2 kat tapat ekspo. Pusing tapak ekspo 2round. Tak tau nak tengok apa. Tapi aku suka, sebab aku dapat tengok wajah dia. Hehehe..

Pastu masing2 dah mengadu penat. So, lepak kat tugu dataran palapes. Dekat dengan pentas utama tuk ekspo kali ni. Tengah lepak2, tiba2 dengar bunyik *dam.. dum.. dam..*. Rupa2nya, bunga api. Aku malas nak rakam, so aku dapat la snap beberapa keping je gambar bunga api 2. Enjoy la korang tengok ek.
Lepas tu, patah balik ke tapak gerai makanan kat ekspo. Lepak2 sambil minum air. Then kitorang gerak balik. Masa on the way balik tu, 'dia' sibuk bercerita pasal blok yang aku duduk sekarang nie. Buat pengetahuan abg, lynn dah tahu la cerita tu. Hehehe...

Masa jalan tu, 'dia' tanya satu soklan yang sengal *bagi aku la*. Aku cubit dia kat lengan okay. Ooppss.. Tak pernah lagi kot aku buat macam tu kat 'dia' or anyone yang lebih older than me. Ada gak sebelum 2 aku nak pukul2 'dia', tapi aku pukul pakai purse je. Ye la, lembut la sikit kan. Takda la sakit sangat. Hehehe..

Even malam ni aku tak banyak borak dengan 'dia' *actually kitorang memang jarang borak*, sebenarnya aku happy sangat. Siapa 'dia'? N macam mana aku kenal 'dia'? Tu, next entry aku cerita yea.

Yang pasti, malam ini banyak mengukirkan senyuman di wajah aku. Biarpun aku ada ketika aku berkecil hati dengan kata2 'dia', aku masih lagi mampu tersenyum. Hadiah yang 'dia' offerkan pada aku tadi, membuatkan aku teramat segan. Hadiah apa, biarlah rahsia. Hehehe... Jangan marah yea.

notatanganyangmenulis:gmbr blur sbb pki hp biasa je tgkp gmbr..sony e ak kn xrepair lg..sedey2..

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: