Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, September 28, 2009

Merindui Mereka

Sekarang baru ada masa nak jaja gambar gathering aku dengan kawan2 rapat aku masa di sekolah menengah. Gambar lambat jaja sebab lambat di upload oleh kawan aku di facebook. Hehehe...

Dari hujung depan: Engku fara, Syud, Me..
Dari hujung belakang: Farah Azwin, Lily *adeq Anis*, Anies, Eiza, Atee *tuan umah*

Huhu.. Last time kitorang kumpul macam nie, *except for syud n lily*, adalah masa form 3. Anies pindah sekolah masa form 4, masuk sbp kat terengganu. Lepas tu, tiap kali gather, mesti akan ada yang terkurang. Sangat gembira waktu ini. Terlalu merindui saat2 begini.

Harap persahabatan kita akan berkekalan selagi nyawa dikandung badan.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: