Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Friday, September 18, 2009

Pemberitahuan Mengenai Kekeliruan

Cutiesifa said...
tajuknya sama cam novel damya hanna, saat cinta bersemi jugak.. u write cter ni ke?

Ok.. Ak nk menjwb ttg pertanyaan Cutiesifa. Actually ak xtau lgsg pasal tjuk bab ke7 Impian Dan Kenangan akan sme dgn tju novel damya hanna, Saat Cinta Bersemi. Xterlintas lgsg ok!!

Ak thu pn lps cutiesifa yg bgtau. Ble tgk kat blog die, yeah right. Tjuk yg sme. Tp bza nya, damya hanna:tjuk novel, ak:tjuk bab ke7.

Novel nie tjuk die Impian Dan Kenangan. So, hrp semua paham yea. Mnelah tau kot2 ad yg lain tahu psl nie. Kte ak nk copycat cter kak damya. Actually no ok.

Impian Dan Kenangan adalah karya ak. Saat Cinta Bersemi adlh karya kak damya hanna. So hope semua paham.

lots of love,
[Miss Eriqa]

6 comments:

Cutiesifa said...

opps u nmpk cam marah..huhu..
sori ye..i nanye br je baca novel tu so mmg melekatlah pasal cter novel tu.
its okay tajuk sama pun..byk novel kat m'sia ni so maybe u terlepas pandang pasal benda ni..
n ya its different coz dlm u adalah tajuk bab, while damya hanna tajuk novel..
sori if u terasa dgn i..xde terlintas pun niat dihati nak buat camtu..niat cuma nak bgth berkongsi je..

sori..u x perlu say sorry to me coz xde pe salah pun..okay..

Cutiesifa said...

oohh ya..
i'm waiting for ur IDK :)

[Miss Eriqa] said...

huhu..
nope..
im not angry..
btul jugak kte u 2..
myb i terlepas pndg..
sbb 2 i buat dis post..
dun worry la..
bgus gak sbb its alert me 2 alert readers..
huhu..
tgh dlm proses tuk cari idea bab8 nie..
hehe..
sorry klu u terse..

Cutiesifa said...

hehe..
nasib baik :)
raya lah dulu..nanti u pk..tp mana tahu raya2 ni boleh dtg idea tiba2 kan..
i'll read ur novel bila dah siap nanti..
dah siap sume chapter tell me okay..hehe

[Miss Eriqa] said...

ok..
blh je..
hehehe...

[Miss Eriqa] said...

wish me if i can get any idea 4 new chap..