Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, September 09, 2009

Penerangan Mengenai Impian Dan Kenangan

Ad sorang mmbr blog ak ni; Zack tnye, novel Impian Dan Kenangan tu, kisah benar ke?

Hurm.. Bagaimana harus ak jwb? Hehehe.. Ok2, ak gtau. Impian Dan Kenangan ni nk kte kisah benar, mmg bukan lah. Sbb Eyqa tu ak buat dh umur 50 kot. Mgkn la xlogik kan? Ye la, masakan masa Eyqa habis SPM dlu matrikulasi dh wujud kan? Hahaha.. Sowie2. Ak xsedar pun pasal hal 2. Hehehe...

Kre nye nie, ak nk buat yg Eyqa nie sbnrnye lebey kurang baya bdk2 matrikulasi. Mgkn lebey tua dari kte. Sbb ak mgkn nk buat yg die ni 1st batch la mse KMP 2 mle amik stdnt. Hehehe...

Nk kte rekaan, pn xjgk. Sbb klu kte sndri fikir2kn, bnde nie berlaku dlm real world kan? Tpu la klu korang xpernah dgr psl lect ngan stdnt kan? Bnde 2 dh jd seolah2 1trend kat mne2 IPTA mahupun IPTS.

Huhu... IDK nie sbnrnye ad byk isu. Bkn setakat anak luar nikah, sosiality yg mkin menjd2 kat dunia nie, n about love. Huhu.. Klu ak cter skung, mmg xbest la kn. Kne ar tgu ak hbskan novel nie. Nie karya pertme ak. Ak buat sbb ak tertarik dgn beberapa isu yg ak akn ketengahkan. Sdkt sebyk ad kaitan dgn dri ak. Klu blh ak nk jd mcm Eyqa. Knpe? Tgu la entry2 berikutnya.

Sekarang nie ak bz sket. Mgkn xkerap kot nk post entry terbru tuk novel nie. Tp ak still akn update blog mcm biasa.

Salam sayang buat semua pembaca.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: