Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, September 20, 2009

Raya Pertama

Raya thun nie xbyk berubh mcm thun2 lepas. Dh ar tdo lmbt, so bgun pn lmbt ar gak. Hehehe...

Dlm kul 1230 bru bgun. Gle kan? Pg rye bgun lmbt. Hehehe... Papa ak kje pg nie. So xckup korum sket la. Abg ak? Tyme ak post entry nie, die tgh siap2 nk g kje. Abg ak pn kje gak. Bsk pn xpasti lg die kje ke x. Rse nye die cuti kot. Tp ntah la, xtau pn. Huhuhu...

Pg nie buat ap? Hurm... Ak lepak2 je kat umah. Mkn nsi himpit ngan rendang. Mkn kat dpn tv. Hahaha... Layan kan je la. Hehehe...

Memandangkan kat umah ak tgl ak, adeq ak, n my mama je, so kitorg xkuar memane pn. Ye la, rye kat kl kan, nk rye pe nye. Hehehe..

Mcm nie je la tiap2 thun. Huhu... Xde byk beza pn. Huhuhu...

lots of love,
[Miss Eriqa]

4 comments:

keyboardcabuk said...

yang penting leh makn rendang..hehe

[Miss Eriqa] said...

hehehe...
tau xpe..
rendang leh je selalu mkn..
nsi himpit 2 je susah..

cahayabintang said...

perghh..kol 12.30 org dah dpt 3 buah umah..ngee~

[Miss Eriqa] said...

heheh...
pe leh wat..
xbese berjln umah org..
dr kecik ske duk umah je..