Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, October 07, 2009

051009: Lepak Di Tapak Ekspo

Bermula dari 29/09-05/10, uum mengadakan ekspo sempena konvo sidang ke22. Alamak, apa ayat aku macam skema nak tulis jawapan esei bm spm pulak ni? Hehehe... Okay2, kita serius kay.

Aku dah pernah bagitahu kan, yang uum ada ekspo? Aku menjejakkan kaki hanya pada hari pertama dengan seseorang, dan hari terakhir dengan member2 aku. Kina, one of my close friend ajak aku lepak kat sana, tengok member kitorang buat performance. Buat pengetahuan korang, member kitorang si dya ngan lynn *not me kay* aktif dalam kela bidasari uum. Kalau ada ekspo ke konvo, apa2 lah, dorang mesti akan buat performance. So, dah jadi kebiasaan kitorang tengok.

Farid, aku, Kina
Tapi malangnya, kitorang tak sempat nak tengok. Terlewat sampai, menyebabkan kitorang terlepas persembahan dorang yang pertama. Yang terakhir pun terlepas, sebab dok ralit makan kat tapak ekspo. Hehehe...

Aku dengan kina jalan2 kat tapak ekspo. Saja pusing2 sebab kebosanan. Makan kat salah satu gerai tapak ekspo. Lepas makan kitorang gerak ke pentas utama untuk tengok persembahan. Sampai2, dorang dah kemas2. Nasib lah kali ni tak dapat nak tengok. Hehehe...

Kina, Mieylo, aku
Masa aku dengan kina jalan2 pusing tapak ekspo, kitorang tak beli apa sangat pun, Sekadar kina beli 2helai selendang. Pastu aku kongsi dengan kina beli pin tudung. Sangatlah murah okay. Yang kecik2 dia jual 18biji rm10 sahaja. Yang pasang, dia jual 10biji rm10. Sebab tu aku cakap sangat murah. Aku dah banyak sangat pin tudung, tapi minat nak kumpul kot. Hehehe...

Lepas dah habis pusing, kitorang pun gerak balik. Balik dalam pukul 12tengah malam. Lebih kurang la. Huhu..

Kami lagi
Actually, malam ni pun ada satu kisah lagi. Tapi, itu nantilah. Lain entry. Hehehe...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: