Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, October 25, 2009

Aku Ada Satu

Malas nak update panjang2. Dipendekkan cerita, aku dapat jugakmakan Big Mac di Mc'D AS dengan roomate, aizu n fahmi. Aku amat2 gembira okay. Dan aku jugak dapat 1gelas coke tu. Huhu.. Warna purple.

lots of love,
[Miss Eriqa]

2 comments:

♥ Liana said...

ok, ni saja datang nak bagi jeles. Akak dah ada 5 gelas McD.. hihihi
meh cepat balik KL, pi pulun beli McD banyak2.. hihihihi

[Miss Eriqa] said...

hehehe..
akk dekat kl..
senang nak kumpul..
huhu..
ada satu pun not bad la kan..
huhu...
suka2 sangat2 dapat makan mcd...