Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, October 14, 2009

Bosan Atau Buntu

Huhu.. Aku tau la kenapa kan, tapi bulan ni aku rasa macam malas sikit nak update blog. Huhu... Even novel IDK aku pun tak berganjak2 lagi dari bab9. Hehehe.. Tapi, ada ke yang baca novel tu? Nasib la, sebab aku ni kan suka menulis. Huhu..

Actually, dah seminggu aku moody. Kesian kat kawan2 aku yang kena tempias. Kina ngan ain la yang teruk. Tapi takda la sampai aku buat dorang menangis. Hehehe.. Datang dengan niat yang baik, mintak aku ajarkan akaun, tapi sebab mood aku yang tak berapa okay, dua2 kena marah dengan aku. Aku tinggi suara dengan diorang. Hehehe...

Kenapa aku jadi moody, sebab aku gaduh dengan abg lagi. Huhu.. Tapi, rasanya dah okay kot. Hehehe...

Apa la yang aku nak merapu kali ni? Kenapa la bulan ni aku rasa macam aku takda benda nak coretkan di sini? Huhu.. Ciau dulu........

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: