Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Saturday, October 24, 2009

Life Sabtu Yang Berubah

Kisah hidup aku hari sabtu sudah berubah. Kelas sains sukan dah habis. Tak tau nak buat apa. Bosan. Bangun pun lambat. Hurm..

Semalam aku dapat habiskan beberapa bab untuk subject MA. Hehe.. Suka2. Tapi ada 2bab lagi yang aku tak dapat nak habiskan. Nota takda dengan aku. Nak harap buku, tak dapat lah jawabnya. Terlalu ringkas sampaikan kadang2 aku tak berapa nak paham. Hope dapat la notes tu dari sesiapa. Huhu..

Now nak focus siapkan assignment FM. Lebih kurang macam aku study jugaklah. Huhu.. Final dah semakin dekat. Hope aku dapat habiskan study sebelum paper. Good luck buat semua student yang akan menghadapi final nanti.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: