Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, October 04, 2009

Si Kecil Nur Aqilah

Hari ni berlaku lagi satu sejarah dalam hidup aku. Sejarah apa? Penting ke sampai nak kena cerita kat orang? Biarlah aku nak cerita ke tak. Nak cerita kat sini sebab aku takut nanti aku lupa. At least aku ada gak kenangan. Hehehe...

Tadi aku keluar. So? Apa sejarahnya? Sejarahnya adalah, inilah first time aku keluar naik motor sepanjang aku berada di uum. Takda la jauh mana pun. Setakat changlun je pun. Apa yang nak dihairankan aku naik motor? Ini jugak first time bagi aku naik moto dengan perempuan okay. Di ulang, dengan perempuan. Kenapa pulak nak hairan? Sebab selama ni aku naik motor dengan lelaki. Hehehe... Minah rempit ke? Ada la sikit. Huhu..

Actually tadi member aku ajak keluar. Teman dia pergi somewhere. Naik skuter dia. Ye, aku tahu. Aku tak reti nak bawak motor. Tapi, aku suka bonceng kat belakang okay. Hehehe.. Sangat seronok bila dapat layan corner and main cilok2. Lagi2 waktu tengah jammed. Hehehe.. Sangat dasyat okay aku. Huhu.. Tapi tu semua kenangan lama. Aku dalam uum, tak pernak lagi naik motor. Langsung. Kalau kat kl, selalu lah. Sebabnya kadang2 ayah aku hantar aku pergi kerja naik motor. Kalau balik lewat malam, abang angkat aku hantar balik naik nouvo dia. Dari kecik aku dah biasa naik motor. Kalau setakat layan corner kat bukit tunku, boleh je. Tapi jadi pembonceng ar. Tak reti lagi nak bawak sendiri.

Dah lama aku tak letak apa2 gambar kat entry aku kan. Dah geram sangat tengok si kecil ni, aku tangkap jugak gambar dia. Korang tengok gambar kat bawah ni. Comel tak baby yang baru sahaja lahir melihat dunia? Hehe.. Yupe2, baru je 20hari. Dia ni anak buah member aku. So tadi, pergi la teman dia kejap. Sangat2 la comel. Dan sangat2 lah buat aku rasa nak cubit2. Banyak jugak la gambar yang aku tangkap. Korang usha je lah ye.

Gambar tu semua adalah gambar si kecil, Nur Aqilah. Sangat comel kan??

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: