Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, November 02, 2009

Beban Berkurangan

Dah lepas satu beban. Beban ke? Lebih rasa macam bom kot. Huhu...

Tadi paper MA 2. Management accounting pada siapa2 yang tak tahu MA tu apa. Soalan susah tahap cipan. Macam jawab soalan paper professional je. Taku sangat. Next paper, FM 2. Financial management. Satu lagi paper yang boleh buat aku takut. Huhu...

Exam kali ni aku tk tahu la macam mana. Takut semestinya. Hope2 lepas ni, aku boleh buat lebih baik.

Wish me luck.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: