Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, November 01, 2009

Dah Setahun Lebih

Aku langsung tak menyedari, rupa2nya blog aku dah pun mencecah setahun. Huhu... Tak sangka jugak aku masih mampu untuk menulis biarpun setahun telah berlalu. Blog cecah setahun bulan lepas, tapi lupa nak post pape. Takpalah, nanti aku post khas buat blog aku. Hehehe...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: