Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Tuesday, November 03, 2009

Makan Dan Jejak Kasih

Baru balik dari Mak Pah Cafe @ lebih dikenali sebagai kedai bumbung biru. Di mana? Hehehe... Di Arau, berdepan dengan KMP. Yupe, aku dan rumate sekali lagi membuat satu kerja gila di mana kami keluar pada pukul 830 malam. Perjalan ke arau takda masalah pun. Alhamdulillah. Biarpun jalan ke sana tak banyak lampu jalan, cahaya bulan cukup terang menyinari. Hehehe...

Ajak khalilah jumpa sekali. Tak lama lepas tu, dia datang. Huhu.. Sangat seronok berjumpa dengan teman lama. Huhu.. Gambar ada, tapi kena edit dulu. Baru cantik. Nanti aku post ek.

lots of love,
[Miss Eriqa]

2 comments:

kuIna LadyInRed said...

saja nak menjejak kasih di sini...

[Miss Eriqa] said...

saja.. huhu.. kita kenal ke??