Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, November 23, 2009

Movie Review

Okay. Ni aku nak cerita pasal aku keluar siang tadi. Sepatutnya aku tengok 2012. Adeq aku n sepupu aku tengok senario. Tapi, sepupu aku ni tak nak ikut adeq aku. So, aku kena join sekali la tengok senario.

Lawak diorang macam biasa lah. Boleh diterima pakai. Lawak memang lawak. Enjoy la tengok cerita ni. Sepatutnya aku jumpa dengan abg angkat aku n geng2 aku kat gsc. Tapi boleh pulak semuanya cuti. So, besok aku g jumpa diorang. And of course aku nak tengok wayang lagi. Huhu... 2012, wait for me.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: