Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, November 18, 2009

Hidup Kosong

Rasanya sangan lama aku tak post apa2 cerita baru kan? Maaflah, tapi aku baru sahaja menamatkan final exam aku untuk semester ini. Huhu... Sangat lah tak tahu nak cakap apa. Hehehe...

Life aku akan jadi macam biasa selepas ini. Jumaat ni aku balik KL. Bermakna aku akan kembali bekerja. Huhu.. Kadang2 kesian jugak. Ye lah, kalau aku kerja, siapa yang nak tolong mama kat rumah. Tapi, kalau aku tak kerja, mana aku nak cari duit. Huhu... Takpa2 nanti aku akan tolong mama sikit2. Hehehe...

Hurm... Aku mungkin tak jumpa abg sebelum balik bercuti. Yelah, aku bz kot. Barang tak packing apa pun. Hehehehe... Sangat tak boleh blah. Huhu...

KL sabar yea. Akan aku jejak kaki pada hari Jumaat atau Sabtu nanti.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: