Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, December 31, 2009

Cerita 2 Hari Dalam 1 Entry

Selasa lepas aku keluar dengan kak izzah, salah seorang senior aku yang masih ada untuk sem ni. Cadangnya nak tengok Sherlock Holmes, tapi tayangan hanya ada pukul 1145 n 630 sahaja. Hahaha... So ambil keputusan tengok Avatar. Actually, aku boleh je tengok Avatar masa kerja, tapi aku takda masa langsung nak tengok. Hehehe...

Kitorang tunggu bus puku 1230, tapi dapatnya pukul 1petang. Lama gila kan? Sempat la berborak dengan kak izzah. Ni la insiden yang aku nak cerita dekat korang2 semua. Sebelum ni, walaupun aku naik bus, just take around 30minutes to reach Jitra, but guess what?? Aku sampai jitra pukul 215petang. 1 and 30minutes. Itu dah boleh lepas alor star tu. Atas lagi dari alor star pun boleh. Penat gila. Aku tertidur dalam bus kot sementara nak tunggu sampai kat Jitra. Huh, penat gila.

Itu cerita untuk hari selasa. Ini cerita untuk hari rabu pulak.

Semalam aku semangat nak ke kelas. Memandangkan aku tak dapat ke kelas hari isnin yang lepas. Aku demam sejak dari hari sabtu. Petang sabtu tu, aku sakit kepala. Then, telan ubat tak jalan. Aku dah agak, confirm aku kena migrain. Ahad, badan aku panas. Confirm2 aku demam. Huhu.. Melarat terus ke hari isnin. Aku tak boleh nak bangun hari isnin tu. So duduk dalam bilik, online. Hehehe....

Okay, get back to the story. Hehehe... Semangat je lebih pergi kelas. Rupa2nya satu kelas pun lecturer tak masuk. Hampeh tul. Better aku duduk dalam bilik je, online. Hehehe.. Then, aku keluar dengan mimie lepas kelas. Balik bilik around pukul 630. Penat gila. Huhu...

Itu la cerita untuk 2hari yang aku janjikan. Huhu.. Macam sengal. Hahahaha.....

lots of love,
[Miss Eriqa]

1 comment:

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com