Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, December 28, 2009

The Devils




the devils

the devils?
its a story about me and the girls..
me: devra de-vil
anis:king of the devil
eiza:innocent devil
fara:lady dare devil
lynn:slutty devil

what about us??
all the above are all our nicknames when we were young (form 2)
chatting~~~~ hahahaaahaa..

lynn just post something which i think all of us are feeling..
her entry was perubahan+persahabatan..
talking about changes example busyness..

haha yang paling kelakar lagu tu bermain di kepala (vitamin C- graduation day)
buat cerita sedih betul la lynn ni..

i know all of us are busy doing our thing..
but i also know if i need you, you will be there for me..
that is the kind of friendship that we have..
no matter how many people i met you guys are special..
gang ku waktu sekolah menengah :)

First of all, atee nak mintak maaf cuz aku curi post ko tentang us, The Devil from your blog. Why? Cuz i never ever know that u got your own blog. Hehehe...

Okay, back to the topic above. The Devils? Akan ada yang tertanya apa maksud The Devils. Kalau tanya aku, memang aku tak tahu. Sebab aku masuk group ni lambat. Aku rapat dengan mereka sewaktu form3. But yet, till now all of us still menjadi sahabat.

Rindukah pada mereka? Ye, memang aku rindukan mereka. Rindu teramat sangat. Last semester break, aku just dapat jumpa dengan anis. Itu pun sebab anis datang pavilion tengok wayang. Or else, memang aku takkan dapat jumpa mana2 Devils.

Jangan kata pasal Devils, actully aku tak sempat pun nak hangout dengan Oshin. Itu lagi buat aku sedih. Sebabnya dia adalah insan wajib yang aku harus jumpa, tapi dapat jumpa kejap. Borak pun tak lama. Jumpa masa dia nak bagi hadiah dari NZ, then dia masa dia beli tiket kat pavi. And that's all. Aku really rindukan dia.

Back to the topic of The Devils. Slutty Devils, nama tu anis yang bagi kat aku. Bila fikir balik, memang bawa maksud yang kurang elok, tapi sekadar nick name je kot. Huhuhu.. Whatever it is, they are my bestfriends during school time and even after school. Miss u guys.....

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: