Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, December 28, 2009

Nyanyian Rindu Buat Kekasih

Tiada yang lain yang ku cinta
Hanyalah padamu
Tiada yang lain yang ku rindu
Hanyalah dirimu
Dikaulah permata yang bersinar
Di kala ku kesepian

Tiada yang lain yang kumahu
Hanyalah kasihmu
Tiada yang lain yang kupuja
Hanyalah dirimu
Tak mungkin aku berpaling
Berpaling mencari yang lain
Tak mungkin aku biarkan kau merana

Aku cinta kepadamu sepenuh hati
Janganlah kau ragu kasih
Ragu padaku
Sejujur niatku niat bersama
Selama-lamanya
Janganlah kau pergi kasih
Pergi dariku

Kunyanyikan lagu rindu
Buatmu kekasih
Ku baca puisi syahdu
Puisi kita...
Ku ingin kau di sampingku
Untuk sama-sama
Melayarkan bahtera cinta yang terbina
Oh! Kekasih... dengarkanlah
Bila aku tersiksa kaulah penawarnya
Bila kau terluka akulah penyembuhnya
Kita sama-sama sudah jatuh hati jatuh cinta...

Tiada yang lain yang ku cinta
Hanyalah padamu
Tiada yang lain yang ku rindu
Hanyalah dirimu
Dikaulah permata yang bersinar
Dikala ku kesepian

Tiada yang lain yang kumahu
Hanyalah kasihmu
Tiada yang lain yang kupuja
Hanyalah dirimu
Tak mungkin aku berpaling
Berpaling mencari yang lain
Tak mungkin aku biarkan kau merana...

Lagu cinta kami berdua. Hahaha... Dah lama tak post entry baru. Dan dah lama tidak berjiwang dalam blog aku. Huhu.. Anyway, I'm back!! Active again in my world of blog. Huhu..

Lagu atas ni memang ramai dah tahu. Lagu ni famous tau. Aku dah biasa dengan lagu ni. Tapi ada satu malam tu, entah kenapa aku terlalu rindukan my sayang. Lagu ni pulak yang berkumandang dekat hp aku. Terus meleleh air mata aku. Again, aku semakin sensitif. Huhu... Lastly, aku suruh dia dengar lagu ni and dia pun suka. So kitorang agreed tuk jadikan lagu ni lagun cinta kitorang.

Bahagiakah aku dengan dia? Yupe totally bahagia. Tak pernah lagi aku rasa macam ni. Terima kasih sayang...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: