Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, December 13, 2009

Sibuk

Dah lama rasanya aku tak update apa2 dalam blog aku kan. Hurm... Sedar tak sedar, Disember pun dah masuk ke tengah bulan, tapi satu post pun masih takda untuk bulan ni. Heheh... What to do. Aku bz sikit dengan kerja aku. Hurm.. Result final sem lepas dah pun keluar. Tak payah ditanya sebab memang result tu menyedihkan hati aku. Biarlah apa yang dah berlaku. Aku harapkan aku boleh lakukan yang terbaik selepas ni. Hehehe...

Hurm.. Dah lama aku tak jumpa abg kan? Rindu? Ya memang aku rindukan dia. Rindu yang teramat sangat. Tapi kesibukan aku dengan kerja aku sedikit sebanyak membuatkan aku lupa seketika tentang abg. Bagaimana perhubungan ni akan berterusan pun aku tak tahu. Bagi aku, biarlah masa yang menentukan segalanya.

Tak tahu nak merepek apa lagi la. Ngantuk pun ada. Hehehe... K lah, da~~~

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: