Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, December 30, 2009

Untukmu

Angin bayu membawa diriku
Sepintas lalu ku terkenangkanmu
Memori silam meresap malam
Kenangan bersama tersimpan selamanya

Walaupun kau pergi jauh dari diri ini
Cintaku masih bersemadi di hati
Keyakinan kita kan kembali
Menghidupkan semula janji bara cinta

Kita bersama mengejar mimpi
Terpisah sementara kupasti
Suatu hari nanti
Cinta kita bersemi
Kembali menerangi
Mekar di taman hati

Walaupun jauh pandangan mata
Kuyakin kau kan tetap setia
Begitulah ku jua
Keikhlasan di jiwa
Dan cintaku hanyalah
Untukmu

Saban hari diriku menuggu
Khabar berita darimu di sana
Gerimis senja kembali reda
Kerinduan di jiwa
Kau jadi penawar

Rinduku padamu tak dapat ku terkata
Setiap saat waktu bagai terlalu lama
Bila kita kembali bersama
Hiduplah semula
Janji bara cinta

Aku dengar lagu ni dah selalu, tapi tadi aku pasang mp3 masa basuh baju. Lagu ni yang berkumandang. Serta merta aku teringatkan my sayang. Rindu sangat rasanya dengan si dia.

Tadi aku 3g dengan my sayang. Lama jugak dari yang biasa. Aku nyanyikan untuk dia 3lagu. Tapi tak dapat nak lancar. Aku sebak, aku nangis. Betapa aku benar2 merindui dia.

lots of love,
[Miss Eriqa]

2 comments:

Cik Peanut said...

peanut faham cam mane windukan someone
:D

[Miss Eriqa] said...

huhu... apa leh buat cik peanut... first time cinta jarak jauh....