Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, January 07, 2010

050110: Cerita Hari Selasa

Huhu.. Cerita mungkin dah lapuk. Tapi aku takda masa untuk update blog aku. Hehehe... Last tuesday, aku dengan kina keluar ke jitra. Tujuan utama aku pergi sana of course sebab nak tengok wayang.

Apalah aku ni, masa kerja kat GSC dulu tak nak pulak ambil peluang tengok wayang free, bila dah balik UUM baru sibuk2 nak pergi tengok wayang. Bukan tak nak tengok masa kerja hari tu, tapi aku takda masa. Kerja lebih masa, then kalau habis kerja awal aku lepak dengan my sayang. Huhu... Nak tengok wayang kena mintak kebenaran manager dulu. Kadang2 tu, aku malas nak pergi tanya. Hehehe... Lagipun, movie nie keluar masa aku dah on the way balik ke UUM. So nak tak nak, kena la tengok kat sini. Hurm.....

Okay, get back to the story. Aku yang pilih movie. Sebabnya?? Aku yang ajak kina keluar. Huhu.... Kitorang tengok movie Sherlock Holmes. What can i said about this movie? Nice plot and character. Really love the scenario in the movie. Huhuhu....

On the way nak ke jitra, bus yang kitorang naik rosak. Kes yang paling malang buat aku untuk permulaan tahun 2010. Hahahahaha........ Lucky for us, takyah nak tunggu lam2 untuk get the next bus. As for UUM's student, korang mesti tahu kan bus apa yang aku maksudkan. Hehehe... memang bus tu je yang selalu bawa masalah pada kita kan?? Huhu...

Sampai kat jitra mall, pergi beli tiket and makan. Huhu... Sangatlah lapar okay. Lepas tengok wayang, tak buat apa pun. Jalan2 pusing2 dalam jitra mall. Then balik. Satu perjalanan yang sangatlah memenatkan. Sebab apa lagi kalau bukan sebab bus yang membuatkan kami penat. Anyway, this was a great journey and a great experience. Hahaha....

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: