Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, February 04, 2010

Merapu dan Dibidas

Hurm.. Tadi baru sempat tengok blog aku. Huhu... Aku kena bidas lagi. Hahaha... Well.. Kadang2 kita tak boleh selalu menang kan?? Okay2.. Aku mengaku kalah. Huhu... Mungkin aku dah semakin kurang pembacaan. So, nak bidas kata2 orang pun tak boleh nak menang. Huhu...

To Anonymous, @ Dan *baru je tahu nama dia*, saya mintak maaf yea kalau menyinggung perasaan awak. Bukan niat nak menyalahkan awak. Mungkin ada betulnya kata2 awak, saya perlu lebih banyak membaca sebelum boleh membidas. Belum cukup ilmu di dada.

Well, that's what life are. Gain knowledge, as knowledge make us become more matured to judge other. As for me.... I wanna go home!!!! *okay ayat takda kaitan dengan cerita di atas*

lots of love,
[Miss Eriqa]

1 comment:

Dan said...

Miss eriqa,

Tujuan saya tu bukan nak menang,tapi sekadar nak berkongsi point saya,iaitu memang Tun Dr.M telah buat banyak benda(yg orang tahu)spt KLCC dsb. Tapi banyak lagi benda yang dia buat orang tak tahu.Benda yang tidak akan dilapor dalam media arus perdana,lebih lebih lagi dlm 2 akhbar melayu terbesar itu.

Kita perlu lebih mengambil tahu pasal politik (bukan join,nanti kena AUKU). Sebab segala keputusan yang dibuat kerajaan akan memberi kesan kepada kehidupan semua orang.

Last sekali,tidak, saudari tiada menyinggung perasaan saya.

Have a nice day... :)