Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, February 22, 2010

Movies Review

Kerja tetap kerja, tapi movie tetap akan aku curi masa untuk menontonnya. Hahaha....

Hari Rabu and Khamis, sayang aku cuti. Aku? Of course la dah tak kerja. Huhu... So, kitorang habiskan masa tengok wayang. Antara movie yang sempat aku tengok dalam masa 2hari adalah Percy Jackson and The Lightning Thief, Little Big Soldier, 14 Blades and True Legend.

True Legend: Beggar Su @ Su Can

14 Blades

Yupe, kalau korang nak tahu, 3 out of 4 was Chinese movie. Kenapa? Sebab aku memang suka tengok cerita Cine dari kecik sehingga sekarang. Tapi aku pilih jugak, biasanya movie yang aku tengok takkan lari genre dia. Mesti fighting, action. Kalau bab cintan cintun, susah sikit la. Sebab aku tak berapa minat. Hehehe...

Little Big Soldier

Percy Jackson and The Lightning Thief

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: