Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, March 21, 2010

Bosan + Update Sejenak

Lama sudah rupanya aku tak update blog kan? Hurm... Entahlah, aku sendiri tak tahu kenapa aku makin malas. Malas nak ke kelas, malas nak buat assignment, malas nak update blog. Hurm... Kenapa ek??

Bulan March semakin ke penghujung. Bulan April semakin menghampiri. APRIL???? Alamak, aku dah nak masuk umur 21 la. Hahaha.... Nampaknya, aku semakin meningkat umur. Huhu... Apa nak buat ek tahun nie nak celebrate birthday aku? Balik KL? Sudah semestinya. Hurm...

Menjangkau usia 21, membuatkan aku semakin menjadi matang. Tapi, mampukah aku kota2kan kata2 aku sebelum ini? Mampukah untuk aku semakin matang, sedangkan aku masih lagi bersikap begini? Kata2 mimie dan sayang aku membuatkan aku berfikir semula. Apakah mampu untuk aku teruskan perjalanan kehidupan ini???

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: