Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, May 31, 2010

Update Mengada

Makin lama, makin malas la pulak nak update blog nie. Kenapa ek?? Hahaa.... Takda masa yang sesuai kot.. Yelah, sekarang kan aku kerja, so masa banyak habis waktu kerja. Penat memang penat, tapi aku ingin mencuba sesuatu yang baru.

Hurm, hari ni mummy pindah rumah baru. Dekat dengan area wangsa maju. Not bad la rumah tu. Cantik and selesa. Huhuhu... Besok lusa aku cuti. BEsok aku nak dating puas2 dengan abg sayang aku. Hehehe...

Dah2 la tu. Saja je nak update ngada2 pagi2 ni. Da...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: