Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, June 23, 2010

Hidup Yang Membosankan

Hurm... Aku tak tahu kenapa, bila aku duduk rumah sorang2, mesti aku rasa akan rasa bosan. Entahlah, bila blogwalking tadi, aku terfikir jugak yang dulu aku selalu ikut tutorial di blog2 blogger lain sampaikan ada masa, aku terfikir nak buat tutorial part sendiri. Sebab kadang2 ada member aku tanya, macam mana nak buat itu ini macam yang aku buat dekat blog aku. Tapi mungkin sebab aku bukan jenis yang update blog selalu kot.

Aku sangatlah bosan bila berada dalam rumah ni. Segalanya serba tak kena. Bila aku cakap segalanya, aku maksudkan segalanya yang ada dekat rumah ni and my life. Hurm... Mood untuk aku menulis dah hilang. Lain kalilah aku sambung yea. Da.....

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: