Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, June 28, 2010

Jadi Model Tak Bertauliah

Pandangan dari sebelah kiri dan kanan

Okay, first of all mesti korang tertanya2 kan kenapa aku letak gambar2 ni kan? Okay, ceritanya dah lapuk, tapi saja je aku nak story jugak. Hehehe...

Hari Isnin bersamaan dengan 14 Jula 2010 *cerita 2minggu lepas tu*, time aku tengah seronok berborak sambil duduk2 santai bersama Kak Nana dekat Time Square, ada sorang Chinese lady tegur aku. Katanya nak minta tolong aku jadi model untuk dia buat make up dekat akademi. Mulanya aku tak nak, sebab rasa macam dah lambat, tapi Kak Nana kata pergi je lah sebab free. Hehehe... So, aku tolonglah amoi tadi. Nama amoi tu aku tak ingat. Hehehe...

Aku dekat akademi tu lebih dari 2jam. Padahal dia makeup muka je. Sakit juga la punggung aku duduk diam kat atas kerusi tu. Ralit tengok dia makeup kan aku, sedar2 tak sedar dah pukul 9malam. Lama gila wa cakap sama lu. Balik pergi makan dengan sayang aku. Then terus balik rumah.

Back to the story. Korang dah biasa kan tengok gambar2 aku kat blog ni tak bermakeup. Kalau makeup pun, simple2 je kan? Rasa2 korang lah kan, ada beza tak bila wajah aku bermakeup? Apa pandangan korang? Huhu....

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: