Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, June 24, 2010

Movie Review

Baru balik dari Pavilion KL. Buat apa?? Well, dah bosan kan duduk kat rumah? So aku keluar tengok wayang la. No other choice. Hehehe...

Killers

Tadi aku tengok Killers, lakonan Ashton Kutcher dan Katherine Heigl. Lakonan yang mantap bagi mereka berdua. Huhu... Ashton nampak sangatlah kacak and Katherine sangatlah cantik. Huhu.. Thumbs up for both of them. Movie action-comedy yang sangat menjadi. Biasanya bila dua genre digabungkan dalam satu movie, sangatlah jarang untuk ianya meletup, but untuk Killers, its was great. Kalau weekends je, movie nie memang akan full house. So, can u all imagine how nice the movie was?

Bila rahsia Spencer (Ashton) terbongkar selepas 3 tahun, his marriage was in danger as he and his wife, Jennifer was a target for USD$ 20millions reward. Stunts and romance was nice combined together. Nice movie for those who want to relax and hang out with friends.

p/s:besok mungkin nak tengok satu lagi action-comedy movie staring Cameron Diaz and Tom Cruise.. watching with Anies, I hope so..

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: