Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, June 13, 2010

Sakit Hati

Hari ni aku dah berhenti dari kerja GSC Pavilion secara rasminya. Kenapa? Sebab bila kerja yang kita buat tidak dihargai, dan dianggap seperti tidak pandai membuat kerja, better kita blah dari situ. Untuk apa lagi aku terus kerja dekat situ kalau aku terus2an sakit hati. Sabar je lah. yang aku boleh katakan, hidup ini karma. Aku pasti kau akan jatuh terduduk saat kau khilaf dalam menjalankan tugas yang diamanahkan. Saat tu, aku akan ketawa sepuas2nya bila kau jatuh tanpa sokongan. Huhu....

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: