Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, July 15, 2010

Update Merapu

Okay. Latest update from SIntok, Kedah. Hahaha.... Dah macam pembaca berita pulak. Hehehe... Okay, aku mengaku aku tak ke kelas hari ni. Sebabnya?? Cermin mata aku hilang malam tadi. Tengah hari tadi baru je jumpa. Nasib baik aku tak buang sampah dalam tong sampan tu lagi tau. Hahahaha... Boleh pulak cermin mata aku tercampak ke dalam Plastik aku buang sampah. Melilau aku cari. Hahaha...

Aku balik ke Sintok macam yang dirancang. Bezanya, aku lewat sehari je la. Nasib baik kelas squash aku takda sebab Kedah cuti perayaan Isra' Mikraj. Huhu.. Selamat2. Hehehe...

Takda apa yang best pun nak update. Hehehe... Semester ni aku carry total of 22 credit hours which equals to 7 subjects. Berat dan agak memenatkan. Tambah pulak semester ni aku akan berpuasa. Huhu... Puasa means nak raya dah la kan? Hehehe...

Aku dapat bilik yang sama da roomate yang sama. Best2. Hehehe... Bosan tak tau nak update apa la. So, cau dulu yea. Akan aku cuba menyibukkan diri dengan blog di samping study aku sekarang. Huhu... Da...

lots of love, [Miss Eriqa]

No comments: