Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Saturday, October 23, 2010

Blur Tanpa FB

Rasanya buar 4jam aku deactivated aku puny account FB. Bosan pun ada jugak. Hahaha.. Kita tengok la berapa hari boleh bertahan tanpa FB. Hehehe...

Actually, aku cam serba salah tau nak deactivated account tue. Sebabnya, kat situ la kawan2 aku ramai. Plus, aku selalu online dengan abg and adeq aku kat situ. Tengok keadaan la. Rasanya tak jadi ko t deactivated account tue. Hahaha... Mungkin akan online balik tapi kadang2. Hehehe...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: