Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, October 04, 2010

Ketukan Di Malam Hari

Apa perasan korang, bila korang tiba2 tersedar dari tidur di tengah2 malam, lalu mendengar bunyi ketukan di tingkap. Sedangkan, bilik anda berada di tingkat 1 *bukan paras tanah yea*??? Takut??

Ha, itulah aku nak cerita dengan korang. Malam tadi, aku tak pasti pukul berapa, aku terjaga di tengah2 malam. Rasa macam tak selesa tidur. Ingat nak ke toilet. Tapi belum sempat bukak mata *yang memang tak boleh nak bukak* aku terdengar macam bunyi ketukan kat tingkap bilik. Aku pelik ar, sebab bilik aku tingkat atas. Bukannya tingkat bawah. Niat hati nak bukak mata and tengok apa yang berlaku, tapi somehow, mata langsung tak boleh nak bukak. Seolah2 dah digam.

Aku try nak sambung tidur. Tapi tak boleh!! Aku ngantuk sangat tau tak pagi tadi. Semua pasal kes malam tadi la nie. Hurm.. Aku nie nampak je macam garang, tapi lemah semangat wooo.... Ada jugak nak mintak mama buatkan pelindung dari ayat suci Quran kat aku. Tak boleh wei.. Mahu aku tiba2 jadi biul kang. Takut punya pasal.

Kalau nak diikutkan, sebelum nie, aku boleh je berjaga malam. Malah mata aku lagi segar waktu malam dari pagi. Aku lagi bersemangat nak siapkan assignment di waktu malam, sedangkan waktu pagi boleh je aku tidur satu hari. Cuma, sejak beberapa tahun kebelakangan ini *dari semester 2 matriks* aku memang takut nak berjaga malam seorang. Gerun...

Harap2 segalanya bakal berubah bila aku nak final nanti. Hehehe...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: