Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, November 14, 2010

Movie Review: R.E.D

Pronounce it as RED. Hahhaa... Best gila movie nie. Red kat sini bukat bermakna merah tau, tapi somethings like Retired Extremely Dangerous. Yang dapat title RED nie Frank Mosses. Sebab dia ni someone yang talented dalam CIA tapi dah retired.

Plot yang menarik. Tapi mula2 tue cam blur gak ar. Then, bila rumah Frank dah mula kena serbu, then plot berkembang semakin menarik. Action digarap dengan penuh klimaks. Menarik sangat.


Overall, aku rate at 4.5. Cerita nie memang thumbs up. Tak rugi kalau dapat tengok lagi sekali. Huhu...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: